solid

Presentasjon av leilighet D403

Velkommen til leilighet D403, en svært tiltalende 3-roms leilighet med gjennomgående planløsning. Leiligheten i 4.etg er en av få leiligheter i prosjektet som har to balkonger, så her kan du nyte solen både morgen og kveld!

Etter lanseringen av siste boligblokk på Rådalsåsen -  Hus D -  i midten av januar, er godt over halvparten av leilighetene allerede solgt. Men 11 av 27 leiligheter er fremdeles ledige, og i denne artikkelen ønsker vi å gi en presentasjon av D403, som etter vår mening har en svært spennende planløsning og balkonger i begge ender.

Romslig hovedsoverom med utgang til egen balkong 

Leiligheten på 69,3 m2 har to soverom, hvorav hovedsoverommet har utgang til egen balkong. Denne balkongen er på 6,7 m2, og er ideell for å nyte en kopp kaffe i morgensolen. Hovedsoverommet er også romslig med sine 11,6 m2, så her er det god plass garderobeløsning.

Fra inngangsdøren møtes du av en meget romslig entre, med god avsatt plass for garderobe. Badet i leiligheten er på 6,1 m2, og her har du integrert servant, wc, dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er også en innvendig bod i leiligheten på 2,6 m2.

Plantegning for A403 og A404. Begge gjennomgående 3-roms leiligheter med gjennomtenkt og fin planløsning.  Plantegning for A403 og A404. Begge gjennomgående 3-roms leiligheter med gjennomtenkt og fin planløsning.

Stort og tiltalende oppholdsrom

Leiligheten har et stort og tiltalende oppholdsrom på nærmere 30 m2, hvor stua har utgang til en vestvendt balkong. Her kan du nyte solen på ettermiddag og kveld, og du kan sitte og se ut over den flotte Rådalsparken som skal opparbeides.  

I stua er det fint plass til en sofagruppe med TV, og spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkenkroken er L-formet med en praktisk sone for matlaging.

I kjelleren har leiligheten en medfølgende parkeringsplass og en sportsbod. Du kommer deg tørrskodd fra garasjekjelleren og opp i leiligheten ved hjelp av heis.