solid
Illustrasjonsbilde, avvik kan forekomme Illustrasjonsbilde, avvik kan forekomme

Presentasjon av leilighet B401

Velkommen til leilighet B401! En romslig 4-roms hjørneleilighet, med ypperlige solforhold og flott utsikt mot Fredrikstadmarka og Rådalsparken.

Interessen for boligene på Rådalsåsen har vært stor, og 75% av leilighetene er allerede solgt. Hus B består av totalt 27 leiligheter, hvorav 6 fremdeles er usolgt. I denne artikkelen vil vi presentere en av disse, B401, som ligger flott plassert på hjørnet i fjerde etasje. 

Gjennomtenkt planløsning 

Boligen er på hele 96 kvm og har tre soverom og en romslig stue/kjøkkenløsning. Det er store vindusfelt i leiligheten som sørger for godt med dagslys og en god atmosfære. Leiligheten har en smart og gjennomtenkt planløsning, og en praktisk vegg mellom stue og kjøkken som gjør det enkelt å møblere og dele opp rommet i soner. 

Romslig og gode oppbevaringsmuligheter 

Leiligheten har ett hovedbad på 5,2 kvm og et gjestetoalett på 2,3 kvm. I tillegg er det en teknisk bod på 3,5 kvm som også kan møbleres og benyttes som vaskerom. Mastersoverommet er på hele 16,5 kvm, som gir gode muligheter for garderobeskap og andre løsninger for oppbevaring. De to andre soverommene er begge på 7,2 kvm, og er perfekte som barnerom, gjesterom, hjemmekontor eller annet.  

Stor balkong med vestvendt beliggenhet 

Balkongen på nærmere 20 kvm gir deg muligheten til rolige morgenstunder med en kopp kaffe, og på ettermiddag og kveld kan du nyte solen og utsikten over Fredrikstadmarka.

Til leiligheten medfølger det også en sportsbod på ca. 5 kvm og en garasjeplass i parkeringskjelleren. Herfra kan du ta heisen opp til leiligheten, så du trenger ikke lenger bekymre deg for lange gåturer med tunge handleposer.

Velkommen til et enklere liv på Rådalsåsen!