Overlevering av Hus A på Rådalsåsen

2022-06-28
Første boligblokk på Rådalsåsen er nå ferdigstilt, og overlevering til kjøperne er godt i gang. Solid Entreprenør leverer høy kvalitet på leilighetene, og vi er glade for at våre kunder er meget fornøyde med boligen de overtar.

I slutten av forrige uke startet overleveringen av de 21 leilighetene i Hus A på Rådalsåsen, og i løpet av juni måned vil alle leilighetene være overlevert til sine eiere. De siste ukene har Solid Entreprenør jobbet for fullt med ferdigstilling av innvendige arbeider og fasaden på bygget. Parallelt har Park og Anlegg  gjort ferdig uteområdet med asfaltering og beplantning. Vi er veldig stolte av hvor flott bygget og området rundt har blitt.

Svært fornøyde med sin nye bolig 

Tilbakemeldingene fra kundene som har overtatt sin nye bolig har så langt vært veldig gode, og det meldes om få avvik i leilighetene og gjennomgående god standard og kvalitet. Prosessen med overtagelsene har også gått veldig fint, og Takst og Befaringssenteret gjør en god jobb med å ivareta kundene og påse at alt er levert ihht til avtale. 

Vi ønsker alle våre kunder i Hus A lykke til med innflyttingsprosessen, og vi håper dere kommer til å trives i deres nye hjem! Rådalsåsen på Rolvsøy er et flott område, med marka som nærmeste nabo og kort vei til mange handlemuligheter. Fredrikstad og Sarpsborg sentrum er også bare 10 minutter unna, så her er mulighetene mange!