solid

Omfangsrikt leilighetsutvalg i Hus C

Å utvikle boliger er en kjempespennende prosess. Å tegne og utforme en bolig som både studenten i tyveårene og ekteparet som nylig feiret gullbryllup skal trives i, byr på utfordringer som må løses gjennom erfaring, innsikt og ikke minst forståelse for målgruppens behov. I Solid Prosjekt er dette hverdagen til prosjektutvikler Hans Magnus Lutnæs.

Hans Magnus startet yrkeskarrieren som tømrer før han i en årrekke var eiendomsmegler, men jobber i dag som prosjektutvikler. Med en slik bakgrunnskombinasjon har han gode forutsetninger for å utvikle prosjekter der ulike folk kan trives.

Viktigheten av å prøvebo leilighetene

Det ligger mange timer bak utviklingen av hver enkelt leilighet. Gjennom gode diskusjoner med arkitekt, entreprenøren som skal bygge og eiendomsmegleren som kjenner markedet og kjøperne, er målet alltid å optimalisere boligens oppfattede nytteverdi. Det er mange meninger og hensyn som må tas, og på Rådalsåsen er dette i trygge hender hos prosjektutvikler Lutnæs.

I denne artikkelen tar vi deg gjennom 4 utvalgte leilighetstyper som du finner i dette salgstrinnet. Visste du forresten at et av kjennetegnene på en bolig fra Solid Prosjekt innebærer at uteplassene skal oppleves romslige og være funksjonelle.

Hans-Magnus Lutnæs er prosjektutvikler i Solid Prosjekt Hans-Magnus Lutnæs er prosjektutvikler i Solid Prosjekt

- Variert og spennende leilighetsutvalg

Blant de mange leilighetene er det flere Hans Magnus trekker frem som ekstra spennende. C101 er blant de minste leilighetene våre med sine 47 kvm, men som jeg virkelig mener har fått en veldig god og gjennomtenkt planløsning til tross for beskjeden størrelse. I tillegg har den en romslig og solrik sydvendt uteplass på 12,5 kvm som vi vet vil bli mye brukt.

Leiligheten ligger inntrukket i bakkant av bygget med vindusflater mot syd. Oppholdsrommet utgjør nær halvparten av leiligheten og inkluderer både stue og kjøkken. Fra stuedelen har du utgang til terrasse, samt stuedelen vil oppleves som noe skjermet mot kjøkkenkrok.

02-serien med 3-roms leiligheter

Deretter vil jeg fremheve C102, C202 og C302 som er veldig fine 3-roms leiligheter. Med 40 kvm stor åpen stue- og kjøkkenløsning gir boligen stor romfølelse og innbyr til mange ulike innredningskombinasjoner. En spennende løsning her er skilleveggen (se artikkelbildet øverst) mellom stue/kjøkken, noe som gir en følelse av at rommene er separate.

Disse 3 leilighetene har i tillegg sydvestvendte balkonger på over 20 kvm, noe vi vet har vært utslagsgivende for mange av kjøperne i Hus A og B. Det romslige hovedsoverommet på over 16 kvm har godt med avsatt skapplass og vindusflater, samt kort vei ut til boligens to toaletter. 

C402 er også en stor 3-roms, men som skiller seg ut med en terrasse på 49 kvm og en særegen, flott planløsning som vil falle i smak hos mange. Leiligheten har egen utgang fra kjøkken til terrasse i tillegg til god arbeidsplass, samt bod for tekniske installasjoner. Stuen er solrik og lys med egen utgang til terrasse.

- Effektive 2-roms på 50 kvadratmeter

Videre har vi 04-serien med C204, C304 og C404 som alle er på ca 50 kvm. Vi antar disse vil være attraktive for flere målgrupper, men kanskje spesielt enslige som ønsker en mindre og kompakt bolig og yngre førstegangskjøpere. Med 11,5 kvm stor og solrik uteplass vil man også her kunne nyte utsynet mot den nye Rådalsparken rett nedenfor og marka i bakkant.

Det store soverommet i leiligheten har godt med avsatt skapplass, noe vi vet er kjærkomment for mange. Denne leilighetstypen kan kjøpes i tre ulike plan med tilhørende økte omfangsrike utsikt mot Rådalsparken og marka. 

- Toppleiligheten med 65 kvm terrasse

Til slutt er det også morsomt å nevne den største toppetasjen vår, C501. En stor 4-roms leilighet på 133 kvm hvor stuen og kjøkkenet alene utgjør 66 kvm. Leiligheten har videre 3 soverom, hvor ett av dem med enkelhet kan omgjøres til eksempelvis kontor. Hovedsoverommet har et praktisk walking closet i tillegg til egen utgang til terrassen.

Og apropos terrassen. I denne leiligheten får du nemlig med på kjøpet en av byens største terrasser, da boligen har en stor og solrik uteplass på fantastiske 65 kvm! Med utsikt høyt over marka og videre bort til Fredrikstadbrua, kan du følge solens bane fra morgen til kveld fra de to ulike sittegruppene under tilhørende pergola.

Tilpass boligen i tilvalgsprosessen

Selv om du har funnet drømmeleiligheten, kan det være at du likevel ønsker å justere et par ting. I tilvalgsprosessen med oss og våre underleverandører vil du få informasjon om ulike løsninger innen kjøkken, bad og garderobe, parkett, fliser, fargevalg, blandebatterier, dusjarmaturer og elektrisk anlegg. Avhengig av byggentreprenøren kan tilvalgsprodukter sees fysisk hos dem eller underleverandører, men det kan også hende du må ta dine valg på bakgrunn av bilder.