Eksempel på ferdig innredet sokkeletasje i rekkehusetEksempel på ferdig innredet sokkeletasje i rekkehuset

Nye valgmuligheter på de usolgte rekkehusene på Rådalsåsen

2023-10-26
Nå introduserer vi flere spennende valgmuligheter på de 5 usolgte rekkehusene på Rådalsåsen. Samtlige fem rekkehus går over 3 plan og er på 191 kvm bruksareal, men leveres i utgangspunktet uten ferdigstilt sokkeletasje. Nå kan du derimot velge mellom 3 ulike pakker av ferdigstillelse - og dermed 3 ulike priser!

Rådalsåsen har blitt et veldig populært boligområde på Rolvsøy. 3 år etter lanseringen er 96 av 97 leiligheter solgt, samt 13 av 18 rekkehus. Nå introduserer vi 3 pakkeløsninger du kan velge mellom blant de 5 siste rekkehusene, dersom du er interessert i et moderne og lekkert rekkehus med marka som nærmeste nabo.

LES OGSÅ: Med Solid Salgsgaranti tilbyr vi å kjøpe din nåværende bolig til avtalt pris

Pakkeløsning 1 - uten innredet sokkeletg

Her får du 3 plan hvorav sokkeletasjen leveres uinnredet og kan ferdigstilles med egen innsats. Denne varianten leveres å rekkehusene Rådalslia 8, Rådalslia 10 og Rådalslia 12. Prisen på samtlige ligger på 5.990.000, men det er verdt å merke seg at Rådalslia 12 kommer med ekstra skapplass på kortsiden av kjøkkenbenken der de andre har barstoler. 

Pakkeløsning 2 - sokkeletg u/bad

Dette rekkehuset har adressen Rådalslia 4 og leveres nå med ferdig innredet sokkeletasje, med unntak av badet. Dermed står du fritt til å ferdigstille dette når du selv ønsker. Prisen for dette rekkehuset ligger på 6.250.000 kroner.

Pakkeløsning 3 - Full pakke

Rådalslia 6 leveres med full pakke, hvilket betyr at sokkeletasjen er ferdig innredet med både kjellerstue/soverom og eget bad. Alt er med andre ord klappet og klart, og du slipper å tenke på byggeprosjekter på mange år. Prisen på rekkehuset ligger på 6.500.000 kroner.