Ny prosjektleder på plass

2022-05-02
Fra og med mandag 2.mai er Magnus Lie-Nilsen ny prosjektleder på vegne av byggherre Solid Prosjekt på Rådalsåsen. Magnus har lang erfaring fra bransjen og er utdannet både tømrer og takstmann. Han tar over etter Frode Martinsen.

Med sin allsidige bransjebakgrunn i bunn som både tømrer, byggmester, takstmann, kalkulatør og prosjektutviklingssjef er Magnus en dyktig og dedikert fagmann som kjenner til de fleste aspektene innen byggeprosessen fra tidligere. Han tar over rollen som prosjektleder på Rådalsåsen etter Frode Martinsen.

Magnus vil være et ansikt som fra tid til annen dukker opp i artiklene om Rådalsåsen, eller som har dialog med deg som kunde eller interessent. Sammen med prosjektutvikler Hans Magnus Lutnæs og prosjektstøtte Malin Groth Andersen utgjør de teamet som fronter boligprosjektet på Rolvsøy på vegne av utbygger Solid Prosjekt.

Stort og populært boligprosjekt

Rådalsåsen er det største boligprosjektet i nyere tid på Rolvsøy med totalt 115 boliger fordelt over flere salgstrinn. De første boligene kom for salg i april 2020, og etter akkurat 2 år er nesten samtlige boliger allerede i gangsatt grunnet godt salg. 

De første 48 leilighetene og 7 rekkehusene vil stå klare til innflytting sommeren 2022, mens de ytterligere 49 leiligheter og 6 rekkehus vil være klare mellom vårparten og sommeren 2023. 

Her kan du se boligvelgeren med usolgte boliger.