Snø, kulde, regn og lang avstand fra parkeringsplassen til leiligheten gjør en parkeringskjeller ekstra verdifullSnø, kulde, regn og lang avstand fra parkeringsplassen til leiligheten gjør en parkeringskjeller ekstra verdifull

Når snøen laver ned er parkeringskjelleren god å ha

2022-01-07

På Rådalsåsen bygger vi totalt 97 leiligheter fordelt over de 4 blokkhusene A, B, C og D. Under disse ligger det et stort, underjordisk garasjeanlegg hvor bilen alltid er lett tilgjengelig og klar for neste tur. Selv om det er ønskelig å begrense bilkjøringen i årene fremover, er det nå en gang slik at de fleste i distriktet fortsatt har minst en bil.

Nedenfor har vi listet opp 6 gode fordeler som du kan glede deg over ved å kjøpe en leilighet med parkeringskjeller. 

6 fordeler med en parkeringskjeller

1. Snø- og isfri bil! Tenk over hvor deilig det er så slippe skraping og måking av bilen når du skal på jobb eller ut til butikken. 

2. Kort vei med kjeller og heis! Vi er klar over at noen bruker gåturen fra boligen og ut til bilen som trim, men ofte har man også litt ting å bære på. Fra garasjen går heisen rett opp i leiligheten din. Også kan du heller trimme når du selv ønsker det!

3. Du slipper å fryse! En iskald bil med iskalde seter og iskaldt ratt er ubehagelig. Selv uten tilført varme vil en underjordisk parkeringskjeller ha en behagelig og jevn temperatur på flere plussgrader som et minimum.

4. Du slipper å smelte! Ute i solsteken kan bilen relativt hurtig oppnå temperaturer på 60-80 grader. Når det blir så varmt blir følgelig alt du skal ta på i bilen også veldig varmt, i tillegg til at materialer i større grad vil bleknes over tid.

5. Mindre motorslitasje og forbruk. Med tanke på motorslitasje, unødvendig forbruk og skadelige utslipp (ved bensin/dieselbiler) er det også lønnsomt å ha bilen parkert innendørs.

6. Trygt og sikkert. Garasjen beskytter bilen fra sol, regn, snø, vind, støv og andre elementer som den utsettes for ute. I tillegg er parkeringskjelleren selvfølgelig langt tryggere med tanke på innbruddstyver på jakt etter et enkelt bytte.