solid

Nå starter salget av de største rekkehusene på Rådalsåsen

2022-06-14
Endelig kommer de for salg, de største rekkehusene i Rådalsåsen. Med sine 184 kvadratmeter som inkluderer blant annet store oppholdsrom, 4 soverom og 2 bad har du det meste du trenger. Er du glad i å nyte frisk luft får du i tillegg frokostterrasse mot øst hvor du har god oversikt over Rådalsparken med lekeapparater, mens du har vestvendt balkong mot Fredrikstadmarka i den andre enden av huset.

Det er byggmester Håkon Hansen som har fått oppdraget med å bygge rekkehusene, og de har kommet godt i gang. Faktisk står de 7 rekkehusene klare til innflytting allerede i løpet av oktober 2022, altså i år! De 6 første rekkehusene vi lanserte tidligere i år, på 122 kvm over 2 plan, ble tatt godt i mot og 5 er solgt. Nå er tiden inne for å legge ut de aller største.

Se hele utvalget i boligvelgeren

Godt med plass for barnefamiliene

Som nevnt kommer alle rekkehusene med 4 soverom i den øverste etasjen. Av nye rekkehus i Fredrikstad i dag er det svært få, om noen, andre prosjekter som tilbyr både så store rekkehus og med 4 gode soverom. Rekkehuset har også en sokkeletasje på ca 60 kvm som leveres uinnredet og uten oppsatte innervegger (med unntak av gang i bunn av trapp og bod) ved overtagelse. 

Her har du med andre ord fantastiske muligheter til å forme et eller flere rom akkurat slik du selv ønsker det.

Her er meglernes introduksjon av de største rekkehusene på Rådalsåsen

youtube_video_preview