solid

Lansering av de 5 siste rekkehusene i Rådalsåsen

Etter at 5 av de 6 minste rekkehusene ble solgt på forsommeren, kommer nå de siste 5 av denne hustypen for salg. Med 122 kvadratmeter fordelt på 2 plan, store oppholdsrom, 4 soverom og uteplasser både mot øst og vest så er dette boliger som har slått godt an.

Rådalsåsen er et nytt og moderne boligprosjekt på Rolvsøy bestående av både leiligheter og rekkehus. Med beliggenheten rett ved marka, samtidig som det bare er en liten kilometer til Østfoldhallenes store utvalg.

SE OGSÅ: Priser, størrelser og ledige enheter

Håper på snarlig byggestart

De første 13 rekkehusene er allerede under oppføring. De 7 (KS3) største står faktisk klare allerede i løpet av høsten, mens de 6 midterste (KS2) på 122 kvm etter planen vil overtas av kjøperne i løpet av våren 2023. 

- Dette siste trinnet (KS1) består av kun 5 enheter, så vi har et håp om å beslutte bygging relativt snarlig, men som alltid baserer dette seg på på antall salg vi oppnår, sier prosjektutvikler Hans Magnus Lutnæs. 

SE OGSÅ: Illustrasjonsvideo av hele prosjektet

Mange fordeler på kjøpet

- Som nevnt ligger boligene godt til med tanke på både marka og handelsområdet i Dikeveien. Men også på selve boligfeltet ligger disse godt plassert, innerst i en blindvei uten noen form for gjennomgangstrafikk. Her får du et solrikt og rolig område med turløyper rett nedenfor som tar deg videre innover i Fredrikstadmarka, avslutter Lutnæs.