Utsikten vest- og nordover fra leilighet A403Utsikten vest- og nordover fra leilighet A403

Kun èn ledig leilighet igjen i Hus A

2022-01-05
Mens vi teller ned til salgsstart for de siste leilighetene i Rådalsåsen når Hus D slippes i midten av januar, er det også god aktivitet i de andre leilighetshusene. Nå er det kun èn ledig leilighet i Hus A som står ferdigstilt til sommeren. Og denne leiligheten kan faktisk friste med utsikt mot vannspeilet på Visterflo.

Hus A består av totalt 21 selveier-leiligheter fordelt over 5 etasjer. Innflytting vil skje rundt sommertider da Solid Entreprenør etter planen skal være ferdig med alt. Den siste gjenværende leiligheten i bygget er leilighet A403. Dette er en 3-roms leilighet i fjerde på 62,4 kvm og som har en romslig balkong på rett over 12 kvm.

Fin utsikt mot parken og marka

Utsiktsbildet i toppen av artikkelen er tatt fra balkongen til A403 og viser utsikten vest/nordover. På "hylla" der den oransje dumperen står parkert vil rekkehusene komme, totalt 18 i tallet. Mellom rekkehusene og leilighetsbygget vil Rådalsparken anlegges, for å få et bedre inntrykk av denne anbefales det å se illustrasjonsvideoen som viser hvordan boligfeltet vil fremstå når alt er ferdig utviklet!

Vi synes også det er litt stas at eierne fra denne leiligheten kan se nordover til innsjøen Visterflo som via Rolvsøysund renner videre ut i Glomma. Med sin høye beliggenhet i terrenget er det med andre ord store områder å se utover enten man titter mot sør, vest eller nord. Og solforholdene er idelle fra sofaen eller godstolen din på balkongen.

Med sin høye beliggenhet i fjerde etasje har du godt utsyn fra leilighet A403Med sin høye beliggenhet i fjerde etasje har du godt utsyn fra leilighet A403