Fasadearbeidet er godt i gang på Hus A Fasadearbeidet er godt i gang på Hus A

Kranselag og status fra Rådalsåsen

2022-03-04
Endelig er den første vårmåneden her, og vi nærmer oss lysere og varmere tider med stormskritt. På byggeplassen til Rådalsåsen er fremdriften god, og i går fikk vi endelig avholdt kranselag for hus A og B. Fasadearbeidet på hus A er også godt i gang, og vi kan se konturene av hvor flott bygget blir.

Besluttet byggestart for samtlige blokker og 13 rekkehus 

Per i dag har vi solgt 65 av 97 leiligheter i blokk A-D, noe som utgjør 67% av alle leilighetene. Vi har også solgt 3 av de 6 første rekkehusene som er lagt ut for salg, og vi kommer til å legge ut de 7 neste rekkehusene for salg i løpet av de neste ukene. Det gode salget og den store interessen for boligene på Rådalsåsen, har gjort at vi nå har kunnet beslutte byggestart og ferdigstillelse av samtlige boligblokker, samt de 13 rekkehusene som tilhører feltene KS3 og KS2. Dette er veldig hyggelige nyheter, og vi håper at alle blokkene og disse rekkehusene vil kunne overleveres innen sommeren 2023, så sant vi ikke møter på uforutsette forsinkelser.

Stor aktivitet på byggeplassen 

I Hus A er Solid Entreprenør i full gang med innvendige innredningsarbeider, og tekniske fag pågår parallelt. Samtidig ferdigstilles fasaden i disse dager, og stillaset vil snart monteres ned. I Hus B pågår isolering av yttervegger og innsetting av vinduer. Det er også startet opp med gipsing av yttervegger og innvendige delevegger.

I hus C og D er betongarbeidet godt i gang. Dekke over parkeringskjelleren i hus C ble støpt denne uken, og vegger i parkeringskjelleren under hus D pågår. Samtidig er tømrerarbeidet igangsatt for rekkehusene i KS3, og planering for terrasser pågår. For KS2 er det planlagt at grunnarbeidet skal starte i løpet av april.

youtube_video_preview

Kranselag for hus A og B 

Torsdag 3.mars fikk vi endelig arrangert kranselag for alle arbeiderne på plassen, for å markere tett tak i både A- og B-bygget. Dette ble feiret med god mat, kake og veldig god stemning! Vi er alle veldig stolte av å bygge dette flotte prosjektet i vår egen bakgård på Rolvsøy.