solid

Kranselag for hus C og D på Rådalsåsen

Tradisjonen tro skal det feires kranselag på byggeplassen når taket er tett, og denne uken ble det holdt kranselag for hus C og D. Det ble en hyggelig markering i parkeringskjelleren med nydelig grillmat og deilig kake til dessert.

Kranselag, også kalt sperreskål eller mønsåfest, er en gammel tradisjon som går ut på at byggherren skal spandere en fest på arbeiderne når taket er tett. På Rådalsåsen har vi slått sammen hus C og D, og nå som taket på hus D også er tett - var det på tide med en feiring. Vår gode samarbeidspartner Cramo stilte denne gangen opp med god grillmat, noe som alltid er en stor suksess! Hamburgere og pølser gikk ned på høykant.

Et flott prosjekt i egen bakgård 

Driftsleder for Solid Entreprenør, Ronny Groth, og prosjektleder for Rådalen Eiendomsutvikling, Magnus Lie Nilsen, snakket begge varmt om prosjektet og det gode samarbeidet. De uttrykte begge stor takknemlighet til alle produksjonsarbeidere og underentreprenører, for den flotte jobben de gjør på byggeplassen.

- Vi er stolte over å bygge et så flott prosjekt i vår egen bakgård, bare 5 minutter unna hovedkontoret vårt. Alle våre produksjonsarbeidere og underentreprenører står virkelig på for å levere høy standard og god kvalitet, samt bidrar til en ryddig og sikker byggeplass. Det er stas å se alle de fornøyde beboerne som allerede har flyttet inn, og vi gleder oss til å overlevere de to siste blokkene på vårparten 2023.