JCB Hage og Grøntarealer engasjert som vaktmestertjeneste på Rådalsåsen

Med en bolig på Rådalsåsen trenger du ikke å bekymre deg for trappevask, snømåking, gressklipping eller andre ting som krever vedlikehold utenfor din egen dørstokk.
Vi har tatt en prat med Jørn Cato Bjercke, daglig leder i vaktmesterselskapet JCB Hage og Grøntarealer, som har fått jobben som vaktmestere på Rådalsåsen.

Kan du fortelle litt om deg selv og selskapet JCB Hage og Grøntarealer?

- JCB Hage og Grøntarealer AS, startet opp sommeren 2010 som et enkeltmannsforetak. Fokuset var på stenlegging og opparbeidelse/vedlikehold av grøntarealer mot privatkunder.
I 2013 endret vi selskapsform fra enkeltmannsforetak til AS. Vi hadde nå så smått begynt med vaktmestertjenester og renhold mot borettslag og sameier. Fra og være sesongbetont, ble det nå en helårsbedrift. Nedslagsfeltet vårt er i Fredrikstad og Sarpsborg. 

Vi har gradvis økt omsetningen år for år, og har i dag 3 ansatte i renhold og 2 på utearealer og vaktmestertjenester. I tillegg har vi 1-2 ansatte sommervikarer som bidrar med blant annet gressklipping i hektiske perioder.

Hvordan type jobber tar dere på dere?

- Vi har ca. 20 faste sameier og borettslag, hvor vi utfører vårt arbeid ukentlig. Vi har også mange faste oppdrag mot næringskunder og privatkunder. Alt fra snømåking og strøing i vinterhalvåret, til plenklipping, vedlikehold og opparbeidelse av grøntarealer, beskjæring, trefelling og stenlegging for å nevne noe.

I sommer fikk vi oppdraget i Rådalsåsen Boligsameie på Rolvsøy, et flott og spennende byggeprosjekt utført av Solid. Der er vi i gang med våre tjenester på de to første blokkene. Vi gleder oss til samarbeidet videre, avslutter Jørn Cato.