Daniel Lislerud, Eiendomsmegler 1 Fredrikstad Daniel Lislerud, Eiendomsmegler 1 Fredrikstad

Hva innebærer et lukket forhåndssalg?

Eiendomsmegler Daniel Lislerud i Eiendomsmegler1 har ansvaret for salget av leilighetene i Rådalsåsen. I denne artikkelen forklarer han nærmere om fordelene ved å melde seg som interessent, hva et lukket forhåndssalg innebærer og hva som skjer ved salgsstart og første visning av det nye byggetrinnet.

Hvilke fordeler får du ved å melde seg som interessent tidlig i prosjektet?

Når du melder deg som interessent på forhånd, vil du få informasjon om leilighetstyper og priser og en mulighet til å sikre deg drømmeleiligheten, før alle andre kan se den til salgs, på Finn.no.

Ofte er det flere interessenter som ønsker seg de samme leilighetene og her kan du få noen dagers forsprang på resten. I Hus A og B var det for eksempel endeleilighetene, toppleilighetene og leilighetene med ett soverom som ble solgt først.

Hva innebærer et lukket forhåndssalg? 

Du vil få tilsendt salgsoppgave fredag den 24. september og i perioden fra fredag 24. september til og med onsdag 29. september har du mulighet til å sikre deg leiligheten du ønsker, før leilighetene i Hus C blir lagt ut for salg til alle andre.

På denne måten har du bedre odds for å få kjøpt den leiligheten du vil ha, siden salget for alle andre ikke åpner før torsdag 30. september

Hva skjer 24.september? 

De som har meldt sin interesse for leilighetene i Hus C før 24 september, vil da få tilsendt komplett salgsoppgave og samtidig åpner mulighetene for å levere inn kjøpsskjema for den leiligheten du vil ha, til eiendomsmegler. 

Her er det da førstemann til mølla som gjelder, av de som har meldt sin interesse før forhåndssalget starter.

Hvordan foregår visningen lørdag 25.sept?

På vanlig måte, blir det påmelding til visning i visningssenteret på tomta lørdag den 25. september. Du kan kontakt eiendomsmegler direkte, eller melde deg på via Finn.no. Dette gjøres for å sikre at ikke for mange møter opp til samme tid og at man kan holde tilstrekkelig avstand i visningssenteret.

Siden man her kjøper i et prosjekt «på tegning» får man ikke sett selve leiligheten, men det blir en arena for å stille spørsmål man måtte ha, se på kjøkkenet og badet vi har utstilt og se på byggeplassen der Hus A og B allerede er under bygging.

Lurer du på hvor høyt i terrenget leilighetene i 1., 3. eller 5. etasje i Hus C vil ligge, så får du et fint inntrykk av det ved å se på Hus A og B, som er i ferd med å reise seg nå. På visningen vil du også kunne få hjelp til å fylle ut kjøpsskjema for den leiligheten du vil kjøpe.