solid

Hus B overlevert til fornøyde kunder

Hus B med sine 27 leiligheter er nå ferdigstilt, og overleveres i disse dager til spente og fornøyde kunder, som gleder seg til en ny hverdag på Rådalsåsen. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på standarden på leilighetene, prosessen rundt overlevering og det flotte uteområdet som begynner å ta form.

Totalt er 2 av 4 boligblokker nå overlevert på Rådalsåsen, med henholdsvis 21 og 27 leiligheter. De to siste boligblokkene vil ferdigstilles og overleveres våren 2023. Det er svært hyggelig å møte alle leilighetskjøperne som gleder seg over å endelig kunne flytte inn og starte en ny hverdag i splitter ny leilighet.

God standard og flott uteområde 

Leilighetene på Rådalsåsen har en gjennomgående høy standard, og det er jevnt over få feil og mangler i boligene. Arkitekturen på byggene og Rådalsparken får også mange positive tilbakemeldinger, fra både beboere, naboer og tilfeldig forbipasserende.

Vi anbefaler alle å ta seg en spasertur forbi byggeplassen og de ferdige boligblokkene, for å se hvor flott prosjektet blir. Det er også noen få ledige leiligheter igjen i hus B, C og D -
klikk her for å komme til boligvelgeren og finn din nye leilighet!