Gratulerer til ny eier av A205

2021-08-31
Av de totalt 21 leilighetene i Hus A er det nå bare 3 ledige etter at vi denne uka kunne gratulere til leilighetskjøperen av endeleiligheten A205.

En romslig tre-roms leilighet på 71,5 kvm og vinduer i tre retninger, gir en god følelse av mye plass. Med terrasse på over 15 kvm i tillegg, ligger alt til rette for gode stunder såvel innendørs som utendørs. Leiligheten ligger nokså høyt over området og vil derfor få godt utsyn over Rådalsparken som anlegges nedenfor mellom leilighetene og rekkehusene.

Er du også interessert i en leilighet i ett av de to leilighetshusene som allerede er under oppføring og står klare neste sommer, kan du kontakte eiendomsmegler Daniel Lislerud

Snart kommer neste byggetrinn (Hus C) hvor vi planlegger en leilighetsmiks bestående av 2-, 3- og 4-romsleiligheter, og med leilighetsstørrelser fra 36 kvm og oppover. Under boligene vil det anlegges garasjekjeller med heis opp til hver etasjeplan, og alle leilighetene er sikret 1 p-plass og mulighet for lading av elbil.