solid

Fokus på store, gode uteplasser

Svært mange leilighetskjøpere kommer fra eneboliger hvor man ofte er bortskjemt med kvaliteter som hage, platting, terrasse eller vinterstue. På Rådalsåsen er dette noe vi også ser mange interessenter vektlegge høyt, nemlig romslige og vestvendte uteplasser.

Selvom leilighetene i det nyeste byggetrinnet Hus C går helt ned til 36 kvm, har vi tegnet den minste balkongen til å være 11,1 kvadratmeter. Den nevnte leiligheten på 36 har derimot en uteplass på hele 15,4 kvm. Faktum er at uteplassene i snitt ligger på i overkant av 23 kvadratmeter per leilighet. En hyggelig overraskelse er forøvrig at du fra både fjerde- og femte-etasje vil få utsikt mot Visterflos vannspeil som ligger i nordlig retning.

De 5 nederste leilighetene har markterrasser fra 12,5 til 36,9 kvm, mens to av de største uteplassene befinner seg i toppetasjen der de to leilighetene C501 og C502 har uteareler på henholdsvis 45,4 og 65,1 kvm.

Vestvendte uteplasser betyr solrike uteplasser

Gjennom en årrekke har sarpinger omtalt byen sin som den mest solrike i Norge, mens Hvaler også markedsfører seg som et solfylt øyrike. Fredrikstad og Rolvsøy som ligger mellom disse stedene har følgelig også gode solforhold, hvilket også innebærer at Rådalsåsen med sine vestvendte uteplasser har ypperlige solforhold. 

Boligblokkenes høye plassering i terrenget gjør at selv de nedre leilighetene vil ligge forholdsvis høyt i forhold til marka og få svært mange soltimer gjennom året. Oppover i etasjene vil man ha solen ytterligere flere timer også i vintermånedene når sola er lavere.

Vi anbefaler deg å se på animasjonsvideoen nedenfor slik at du får et godt inntrykk av hvordan boligene vil ligge i terrenget når de står ferdige. Hus A og B vil bli overlevert kjøperne sommeren 2022, mens Hus C vil stå ferdig senere.

youtube_video_preview