De første rekkehusene er ferdigstilt

2022-11-11
Første uken i november ble de syv første rekkehusene på Rådalsåsen, KS3, ferdigstilt og overlevert. Håkon Hansen Byggentreprenør har levert høy kvalitet på husene, og de nyinnflyttede beboerne er godt fornøyde med sin nye bolig på Rådalsåsen.

På Rådalsåsen bygges det 97 leiligheter og 18 rekkehus, totalt 115 splitter nye boliger rett ved Fredrikstadmarka på Rolvsøy! Det er fremdeles noen få leiligheter og rekkehus igjen, sjekk ut vår boligvelger for mer informasjon. 

God standard og få avvik 

Rekkehusene på Rådalsåsen har en gjennomgående høy standard, og under overtagelsene ble det notert få feil og mangler i boligene. Det er foreløpig to av syv boliger som er solgt i denne rekken, mens det i neste rekke, KS2, er solgt fem av seks boliger.

Alle rekkehusene har en god og gjennomtenkt planløsning, med wc, stue og kjøkken i 1.etg, og fire soverom og bad i 2.etg. De største rekkehusene på 184kvm har også en kjelleretasje med mange muligheter. Boligene har solrik beliggenhet, flotte uteplasser og god utsikt til både Fredrikstadmarka og Rådalsparken. 


Interessert i å se ett ferdig rekkehus på Rådalsåsen? Kontakt Daniel Lislerud hos Eiendomsmegler1 på 470 90 870 eller meld interesse her