solid
Styret har besluttet byggestart også for Hus C i RådalsåsenStyret har besluttet byggestart også for Hus C i Rådalsåsen

Byggestart er besluttet for Hus C

2022-01-12
I oktober startet vi salget av Hus C med totalt 22 leiligheter som organiseres som et borettslag. Nå er det besluttet bygging av også dette byggetrinnet, og anleggsmaskiner er allerede i gang med fundamenter for byggekran. Det er Solid Entreprenør som vil stå som totalentreprenør også på dette bygget.

Hans Magnus Lutnæs, prosjektutvikler i Solid Prosjekt og ansvarlig for Rådalsåsen, håper at bygget kan stå klart til sommeren 2023. - Det er helt klart målet vårt per i dag, men nærmere tidspunkt vil vi måtte komme tilbake til. 

Hyggelig julegave til kjøperne

Å beslutte byggestart er en milepæl i alle boligprosjekter og ikke minst er dette hyggelig informasjon for de som kjøper aller først i et nytt prosjekt, ettersom de sjelden har en fastsatt byggeperiode å forholde seg til ved kjøpsdato. Det er først når utbygger har solgt en viss andel av boligene, og finansieringen er ordnet, man går videre med byggestart.

Arbeidene for hus C er allerede igangsatt, og arbeidene for parkeringskjeller for hus D starter i januar. Vi håper at vi i løpet av våren også kan beslutte at vi fortløpende fullfører hus D. Vi ønsker jo alle at byggeaktiviteten i området skal ferdigstilles så raskt som mulig.

Ønsker du mer informasjon om leilighetene kan du kontakte megler her. Nedenfor kan du se siste status fra Rådalsåsen gjennom en video filmet fra dronen vår!

youtube_video_preview