Byggestart besluttet på de første 48 leilighetene på Rådalsåsen. Solid Entreprenør skal bygge Hus A og B.Byggestart besluttet på de første 48 leilighetene på Rådalsåsen. Solid Entreprenør skal bygge Hus A og B.

Byggestart av de første 48 leilighetene er besluttet

2020-12-22
Det er svært gledelig at vi nå har oppnådd tilfredsstillende salg for oppstart på Rådalsåsen. Det betyr at vi kan gå videre til neste fase og oversette byggingen. Totalentreprisekontrakten mellom Solid Prosjekt og Solid Entreprenør ble signert 21.desember!

Totalt er det nå solgt 22 leiligheter i hus A og B siden prosjektet ble lansert i våres, midt oppe i det første utbruddet av Covid-19. Det er derfor svært gledelig å se at vi nå har oppnådd salgsmålet som utløser byggestart. Allerede i høst ble det bestilt prosjektering av husene, da vi var trygge på at salgstakten ville holde seg ut året, og nå ligger alt til rette for byggestart.

Grunnarbeider står for tur

Kontrakten som er signert med Solid Entreprenør omhandler de to første byggene. Grave- og utomhusarbeider gjennomføres som en egen entreprisekontrakt mellom Solid Prosjekt og Park og Anlegg. Igangsettingstillatelse fra Fredrikstad Kommune for terrengarbeidet er gitt, og det er nevnte Park og Anlegg som vil utføre dette. De første tegnene vil være byggegjerdene som kommer opp første sak i januar for å sikre tomten mot uvedkommende.

Når det gjelder igangsetting av selve husene, er oppstart av betongarbeidene planlagt i mai 2021. Vi planlegger for at de første beboerne vil kunne flytte inn sommeren/høsten 2022. Dette gjelder beboere i Hus A og B, som består av totalt 48 leiligheter.

Interessert i å se nærmere på boligene?
Kontakt oss for en hyggelig prat 

De to første husene vil inneholde totalt 48 leiligheter og være på 5 etasjer i tillegg til P-kjeller De to første husene vil inneholde totalt 48 leiligheter og være på 5 etasjer i tillegg til P-kjeller