solid

Alle boligblokkene på Rådalsåsen er overlevert

I løpet av de siste ukene har den siste boligblokken, Hus D, på Rådalsåsen blitt ferdigstilt og overlevert til 26 fornøyde leilighetseiere. Dette betyr at alle fire boligblokkene på Rådalsåsen nå er overlevert, og det gjenstår kun noe beplantning av Rådalsparken og rekkehusene i KS1 før hele prosjektet er ferdig.

Nøyaktig tre år etter at de første leilighetene ble lagt ut for salg, er nå alle fire boligblokkene på Rådalsåsen ferdig bygget. Totalt 96 leiligheter er ferdigstilt og overlevert, med tilhørende underjordisk parkeringskjeller. Det har blitt fire flotte bygg, med spennende fasader og utforming som harmonerer godt med hverandre. Solid Entreprenør har gjort en meget god jobb med byggene, leilighetene og fellesarealene, sammen med Park og Anlegg som har hatt jobben med utomhus og Rådalsparken. Det har vært et godt samarbeid som har gitt et flott resultat som vi alle er stolte av. 

Det er kun 2 ledige leiligheter igjen! Sjekk ut hva som er tilgjengelig her. 

En ny tilværelse på Rådalsåsen 

Mange nye beboere har flyttet inn på Rådalsåsen det siste året, og startet en ny tilværelse med en lettstelt leilighet i et flott område. En stor andel har flyttet fra en eldre enebolig, og vi er sikre på at den nye hverdagen vil by på betraktelig mindre vedlikehold og mer fritid. Rådalsparken rett utenfor døren har blitt et flott område for både store og små, som vi håper alle vil få stor glede av. 

Hyggelige tilbakemeldinger fra naboer og beboere 

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på boligprosjektet fra både naboer og beboere, og det er flott å se nå som prosjektet er ferdigstilt hvor godt det glir inn i terrenget og resten av området. Det er svært hyggelig at prosjektet har blitt tatt så godt i mot, og vi ønsker alle nye beboere lykke til med både innflytting og den nye hverdagen.