solid

2 av 6 rekkehus på Rådalsåsen solgt

2022-01-18
Nedenfor leilighetsbyggene på Rådalsåsen er det planlagt for opptil 18 rekkehus, fordelt på 3 bygningskropper. De første rekkehusene som nå ligger ute for salg er de 6 midterste, hvor samtlige går over 2 etasjer og teller 122 kvm.

Det er altså rekkehusene F, G, H, I, J og K som nå ligger ute for salg. Disse ligger i byggetrinnet KS 2, der KS står for Konsentrert Småhusbebyggelse. Samtlige av de 6 rekkehusene har to etasjer og inneholder minimum fire soverom, samt solrik beliggenhet, fine uteplasser og et barnevennlig område med kort vei til skole og barnehage. Perfekt for småbarnsfamilien.

Se også: Boligvelger for rekkehusene

Populært boligprosjekt

Rådalsåsen ble lansert våren 2020 rett etter at landet ble stengt ned. Vi var spente på hvordan dette ville slå ut for kjøp og salg av boliger, men tallenes tale i etterkant viser at mange har fortsatt livene som før. I Rådalsåsen er nå 41 av 48 leiligheter i Hus A og B solgt. Derfor la vi også ut Hus C i oktober og nå i januar Hus D med totalt 48 leiligheter til. Samlet har disse to byggene også solgt/reservert ytterligere 13 leiligheter.

Summen av dette gjør at vi kan igangsette byggingen raskere, og hele boligfeltet vil bli ferdigbygd tidligere enn forventet. Nå er også 2 av de 6 første rekkehusene solgt, og vi har som mål å påbegynne byggingen av disse til sommeren.

Slik blir rekkehusene på Rådalsåsen

Vi har forøvrig valgt å igangsette byggingen for de 7 sydligste rekkehusene. Dette er varianten som går over 3 plan og er på totalt 184 kvm. Disse er ikke i salg enda, da de vil bli ferdigstilt før salgsstart. Men, det betyr at du vil få muligheten til å se nærmere på hvordan utformingen og plasseringen av rekkehusene vil bli. 

Utover våren kan du derfor gjerne ta deg en tur opp til boligfeltet og se hvordan vi ligger an. Det er den anerkjente byggmesteren Håkon Hansen som er engasjert som totalentreprenør på disse rekkehusene.