solid

Salgsstart for rekkehusene er 10.mai

Mandag 10.mai er det endelig salgsstart for de nye rekkehusene som er planlagt på Rådalsåsen, Rolvsøy. Boligene selges til fastpris og det er førstemann til mølla som gjelder. Her kan du lese mer om boligene og tipsene frem mot salgsstart.

På Rolvsøy, strategisk beliggende mellom Fredrikstad og Sarpsborg kan du nå kjøpe deg en helt ny rekkehusbolig. Herfra er det ca. 500 meter å gå på sti gjennom skogen, til barneskolen på Rekustad. 

Her i Rådalsåsen finner du en spesielt fleksibel beliggenhet: Fra boligen din dekker du effektivt hverdagens behov for innkjøp gjennom de kortreiste mulighetene i Østfolds største handelsområde: Østfoldhallene/Dikeveien.

- Les mer boligene her

Hva bør du ha klart til salgsstart?

Det er mange fordeler ved å kjøpe en ny bolig kontra en bruktbolig. Vi har plukket ut de 7 største fordelene og de kan du lese mer om her, om du går med tanker om å kjøpe en ny bolig under oppføring.

Vi har spurt eiendomsmegler Daniel Lislerud om hvilke tips og råd han har til deg som har funnet drømmeboligen og venter på salgsstart. Her kan du lese mer om de to viktigste tingene du bør ha på plass før tidspunktet for salgsstart.