solid
  • Rekkehusene har vært etterspurt en periode og nå kommer de endelig for salg

Nå lanserer vi rekkehusene

2021-05-05
Rådalsåsen er et nytt boligfelt på Rolvsøy hvor Solid Prosjekt bygges 48 leiligheter som ferdigstilles sommeren 2022. Nå utvider vi feltet ytterligere med 13 moderne, rekkehu.s

Her på Rolvsøy, i det nye boligområdet Rådalsåsen, blir det straks lansert nye og moderne rekkehus for salg. Husene får solrik beliggenhet og fine uteplasser. Gaten er barnevennlig, uten gjennomgangstrafikk og det er kort vei til skoler og barnehage. 

På inngangssiden av husene blir det carport, og frokostterrasse med utgang fra kjøkkenet. Herfra vil du se den kommende Rådalsparken, som er en del av prosjektets felles uteareal. På baksiden av husene, mot vest, har du Fredrikstadmarka. 

Utearealet i Rådalsparken blir klippet og vedlikeholdt for deg og Fredrikstadmarka byr på milevis med turstier, rett utenfor verandadøra.


 

Fleksibel plassering med kort vei til alt

Fra boligen din dekker du effektivt hverdagens behov for innkjøp gjennom de kortreiste mulighetene i Østfolds største handelsområde: Østfoldhallene/Dikeveien, som ligger 1 km. fra rekkehusene.

Du kan komfortabelt utvide radiusen til bykjernene i både Fredrikstad (6 km) og Sarpsborg (8 km) 

Den naturnære beliggenheten gjør Rådalsåsen til en grønn portal mot marka og et aktivt friluftsliv. Ta på turskoene, gå over dørterskelen – og du er umiddelbart i markas grønne favn. 

Herfra går du aldri tom for turmuligheter. Faller det snø, kjøres det også opp et omfattede løypenett du får god tilgang til.

Det er svært effektiv kollektivtransport til Fredrikstad sentrum med avganger hver halvtime eller time, gjennom den lyse delen av døgnet. Det er busstopp rett utenfor prosjektets tomteområde ved Råkollveien. Ved 109-veien (ca. 900 m.) går det busser ned mot hvert 8. minutt i retning både Fredrikstad og Sarpsborg.

Ypperlig for småbarnsfamiliene

Boligene ligger i inntaksområdet til Rekustad Skole (Barneskole) og Haugeåsen Ungdomsskole. Til barneskolen er det 500 meter å gå på sti gjennom skogen og til ungdomsskolen er det 1,5 km å gå med gang/sykkelsti hele veien.

Fra boligene er det også korte avstander til alt annet du trenger i hverdagen slik som idrettshaller og treningssenter.

Det er enkel kjørevei på ca. 10 min til E6 ved Alvim/Grålum i sydgående eller E6 ved Solli i nordgående retning.