solid

Flotte borettslagsleiligheter til salgs på Rådalsåsen - rett ved Fredrikstadmarka

---

Velkommen til Rådalsåsen hvor vi bygger nye leiligheter med vestvendt, solrik beliggenhet! Et spennende prosjekt i hjertet av Rolvsøy! Nabo til marka, men samtidig tett på handelsområdene. Her utvikler vi Rolvsøys mest moderne boligområde og du har muligheten til å være med!

Kontakt megler for visningsavtale!

Kontakt megler
for visningsavtale

Book tid nå!

Nabo til bymarka

Hus C er med sine 22 leiligheter oppfølgeren til de første 48 boligene i boligprosjektet Rådalsåsen. Her bor du midt mellom byene, i nabolaget til Østfolds største handelsområde, samtidig som du er nærmeste nabo til Fredrikstadmarka. 

Leilighetene varierer i størrelsene fra 36-133 kvm, fordelt på 2-4 roms enheter – alle med vestvendt, solrik beliggenhet! Her får du en sjelden kombinasjon av både forfriskende, frodig natur og kortreiste, urbane gleder!

Pris

Fra 2,9 - 8,875 mill

BRA

47 m² - 133 m²

Soverom

2 - 4

Innflytning

Kommer senere

Utvikler

Solid Prosjekt

Et prosjekt i utvikling

Byggingen av de første 48 leilighetene er godt i gang og vil stå klare rundt sommeren 2022. Hus C er neste trinn og innehar 22 moderne leiligheter. Avhengig av salget vil byggingen av disse også i gangsettes, og forvandle området til et komplett og lekkert nytt boligfelt i hjertet av Rolvsøy. 

Boder

Heis

Balkong

Garasjekjeller

Vestvendt beliggenhet

Velkommen til visning! 

Du treffer oss på visningssenteret ved byggetomten

Velkommen til fellesvisning:
Neste fellesvisning blir på nyåret, kontakt megler for privatvisning

Daniel Lislerud
Telefon: 470 90 870
E-post: daniel.l@eiendomsmegler1oa.no

Caroline S. Meyer
Telefon: 416 69 206
E-post: caroline.m@eiendomsmegler1oa.no

youtube_video_preview

Naturlig. Sentralt.

Rådalsåsen er en nydelig miks av kortreiste, urbane gleder og naturnær idyll. Herfra har du et supert utgangspunkt til arbeid både i Fredrikstad og Sarpsborg. Kollektivtilbudet i området er Østfolds beste, med Glommaringens hyppige avganger året gjennom.

Med sitt underjordiske garasjeanlegg er bilen alltid lett tilgjengelig, og ikke minst isfri, i den kalde årstiden. Med nabobyene i umiddelbar nærhet, og kort vei til jernbane og E6, har du et godt utgangspunkt hvorhen du skal.

Butikk

1400 m

Buss

50 m

Barnehage

1200 m

Skole

1100 m

Aktuelt

Meld interesse for prosjektet
 

  
 

Flere prosjekter