solid

Leilighet C204

Velkommen til leilighet C204, en romslig toroms leilighet med solrik, vestvendt veranda! Bli bedre kjent med leiligheten gjennom denne artikkelen, kanskje er dette drømmeboligen som passer perfekt for akkurat deg?

Hus C på Rådalsåsen har et godt utvalg av leiligheter i ulike størrelser, og en leilighetstype det har vært stor interesse rundt er C204. Dette er en romslig toroms, med en solrik og vestvendt veranda på hele 11,5 kvm. Her kan du nyte utsikten over Rådalsparken som anlegges like på nedsiden, samtidig som du får en fantastisk utsikt til Fredrikstadmarka. Verandaen gir deg muligheten til rolige morgenstunder, og ikke minst får du nyte godt av ettermiddags- og kveldssolen.

Leiligheten er på 57,7 m2, og har en stue-/kjøkkenløsning på hele 26 m2. Stuen har store vindusfelt og verandadør som gir mye lys og en god romfølelse. Soverommet er på hele 13,2 m2 og har god plass til garderobeløsning. Hele leiligheten har en god og gjennomtenkt planløsning, som gir deg muligheten til å utnytte plassen optimalt. Det følger også med en parkeringsplass i kjelleren, hvor du kan ta heis direkte opp i leiligheten.