solid
Tilvalg på leilighetene i Rådalsåsen

La boligen din gjenspeile hvem du er

Vi regner med at du vil sette ditt preg på en elegant planløsning. Enten det er snakk om stue, kjøkken eller bad. Og slik det også være! En bolig blir fort et speil av hvem du er. Det handler rett og slett om å skape et hjem å trives i. Det har vi sørget for at du kan når du kjøper bolig i Rådalsåsen.

Vi har plukket ut noen farger som du kan velge kostnadsfritt mellom. Ved flere fargevalg tilkommer det et tilvalgsgebyr. Personlig valg hva gjelder parkett, kjøkkentyper, fliser og baderomsinteriør er også mulig. Kriteriene for å velge er at du selv betaler kostnadsforskjellen mellom standardleveransen og dine egne tilvalg, samt at valgene må avklares i god tid før frister.

Planning is everything

Hent frem skisseblokken og fargeprøvene. Gå på jakt i spennende interiørbutikker etter stiler og trender du blir inspirert av. Søk rundt på nettet etter folk som brenner for, og deler både tips og interiørideer. Følg dem i sosiale medier eller meld deg på nyhetsbrev. Det er utrolig mye inspirerende og spennende innhold som du kan benytte til akkurat din bolig. 

Velg deg ut en ny tilværelse. Vi er klare.

NATURAL BLUE 5503
En beroligende, blå mellomtone - diskret og tidløs. En nydelig tone til en mengde nøytraler blant både de beige og grå tonene.

NATURAL CLAY 12124
Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge.

MACCHIATO 1359
Er en rødbrun beige tone. En varm beigetone med klare røde undertoner.

MELLOW 20162
En rødbrun tone. Dette er en miks av rødt og brunt, men den kan også kalles en dempet plommefarge som vil fremheve det brune.

PALE LINDEN 8281
En lys, dempet grønntone. Dette er en lys og litt grålig grønntone. Den vil oppleves frisk, men likevel dempet.

NØYTRAL 991
En nøytral, kjølig gråtone.

GREEN LEAF 8469
En grønn mellomtone for de som ønsker mer dybde. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget.

TIDLØS 1024
En grålig hvittone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.