solid

Et av distriktets aller største handelsområder rett nedenfor døren

Velkommen til Dikeveien! I handelsmekkaet midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg, langs 109-veien, ligger et av Østfolds aller største utvalg av butikker. Totalt består Østfoldhallene alene av 5 haller og 67 butikker med utvalg innen alt fra klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg. I tillegg er det en drøss butikker plassert utenom.

Folk flest fra Fredrikstad og Sarpsborg er godt kjent med Østfoldhallene. Selve Østfoldhallen har siden byggeåret 1990 vært et populært sted å dra til i helgene for både små og store. Utover alle butikkene i første etasje er det også en stor idrettshall i andre etasje med en fullstørrelse fotballbane.

Med 1800 gratis parkeringsplasser er det ingen tvil om at man som bileier vil oppleve mindre heft og plunder enn de mer begrensede antall plasser som er i byens kjøpesenter. I 2020 var det forøvrig totalt 1,64 millioner besøkende innenfor dørene.

Klikk og hent - enklere og raskere handel

Det siste året har stadig flere butikker lagt til rette for at man kan handle gjennom "klikk og hent"-konseptet, der du finner varene på nett. Slik er det også for mange av butikkene i Østfoldhallene. Her er hele oversikten over samtlige butikker som tilbyr tjenesten.

Slik fungerer klikk & hent

  • Varer kan bestilles på nettet, via telefon eller e-post. Det er ulike bestillingsmetoder hos de forskjellige butikkene.
  • Når varen er bestilt får du beskjed når den er klar til å hentes.
  • Du henter varene på senteret 

Matvarer levert rett hjem

Utover klikk & hent-tilbudet, kan du også få varene levert hjem på døren. En av butikkene som har hatt størst vekst her det siste året er Meny i Østfoldhallene. Hele butikkutvalget ligger på denne nettsiden, og etter at handlekurven er fylt opp legger du inn adressen og ønsker leveringstidspunkt.