solid

Fakta om prosjektet

Oredalstunet er et nytt boligprosjekt og en helt ny, liten boliggate i Oredalen hvor det blir flott å bo. Utbyggingsområdet vil bli delt inn i 7 romslige selveiertomter og vil bli bebygget med eneboliger av 3 ulike typer. Alle har moderne og stilig arkitektur med flotte syd og vestvendte uteplasser. Gatetunet med lekeplass og adkomsten fra Oredalsveien vil man eie i fellesskap og hver av boligene får dobbelgarasje og fine tomter som varierer i størrelse fra ca. 653 til 816 m2.

En del av områdets naturlige vegetasjon inkludert de store eiketrærne vil bli bevart. Gatetunet, lekeplassen og tomtene blir levert ferdig opparbeidet i henhold til utomhusplanen for prosjektet.

Hustype 1 er på 207 m2 BRA med tillegg av en dobbelgarasje på 39 m2 BRA. Denne hustypen finner du på tomt 1 og 2. I boligens andre etasje blir det åpen himling i loftstuen og på hovedsoverommet. De øvrige rom har vanlig himling. Der det i andre etasje ikke er åpent opp i møne er det mulighet for å lage et lagringsloft. I bl.a. stuen og på kjøkkenet i første etasje er det takhøyde på inntil ca. 2,7 meter. 

Hustype 2 er på 163 m2 BRA med tillegg av en dobbelgarasje på 37,5 m2 BRA. Denne hustypen finner du på tomtene 3, 4, 5 og 6 I boligens andre etasje er blir det åpen himling i loftstuen og på hovedsoverom. De øvrige rom har vanlig himling. Der det i andre etasje ikke er åpent opp i møne er det mulighet for å lage et lagringsloft. I bl.a. stuen og på kjøkkenet i første etasje er det takhøyde på inntil ca. 2,7 meter.

Hustype 3 er på 120 m2 BRA med tillegg av en dobbelgarasje på 35,8 m2 BRA. Denne hustypen finner du på tomt 7 og er den eneste varianten hvor du har alt på ett plan. I stuen og i entréen er det åpen himling. Der det ikke er åpent opp i møne blir det mulighet for å lage et lagringsloft.

Boligene er tegnet spesielt for dette prosjektet, av Line Solgaard Arkitekter i Fredrikstad. De ulike boligene kan by på alt fra 1 til 3 stuer, 3 til 4 soverom og 2 til 3 bad. Alle boligene har et privat bad, tilhørende hovedsoverommet.

Fra Oredalstunet er det ca. 300 meter til 2.dam i Bjørndalen, en av inngangsportalene til Fredrikstadmarka. Området ble kåret til landets beste uterom i 2013 og er et flott utfartssted, egnet for vandring, terrengsykling, skigåing på vinteren og bading på sommeren.

Fredrikstad sentrum er innenfor gang- og sykkelavstand (2,1 km. til gågata). Du kan også benytte bussrute 116, som har stoppested rett nede i veien og tar deg til sentrum på 9 minutter. Bussrute 187 går fra Oredalen til Kværnhuset ungdomsskole ved skolestart og slutt. Det er flere dagligvareforretninger, samt legesenter, frisør, baker, kiosk og bensinstasjon innenfor en radius på èn kilometer. I tillegg har man Fredrik II videregående skole, Trosvik barneskole og Trosvik barnehage i nærheten.