Velkommen til leilighet C101

Leilighet C101 ligger i hus C, og er en fin og praktisk 2-roms på bakkeplan med stor og solrik markterrasse. Denne boligen er midt i blinken for både førstegangskjøperne og de som ønsker seg en mindre og mer lettstelt bolig.

På Folkestadkollen skal det bygges totalt 45 leiligheter, fordelt på 4 boligblokker. Første salgstrinn består av hus A og C, med henholdsvis 18 og 6 leiligheter. I boligvelgeren vår er det en oversikt over de ulike leilighetene, med plantegninger og priser. 

Stort soverom med god plass til garderobe 

Leilighet C101 er en praktisk 2-roms hjørneleilighet på , med en stor markterrasse på over 14 kvm. På terrassen er det også en sportsbod på 2,5 kvm. Terrassen har overbygg, så den kan brukes store deler av året. Leiligheten har også et stor soverom på 13,8 kvm, hvor det er god plass til garderobeløsning. Badet har en god størrelse på 5,4 kvm, med egen nisje til vaskemaskin og tørketrommel. 

youtube_video_preview

Kvalitetskjøkken fra anerkjent leverandør 

Leiligheten har en åpen stue/kjøkken løsning, med god plass til både spisestue og sofagruppa. Kjøkkenet leveres av en anerkjent kjøkkenleverandør, tilsvarende Drømmekjøkkenet/HTH/Sigdal. Integrerte hvitevarer medfølger.