Velkommen til leilighet A501

I denne artikkelen vil vi gi en kort presentasjon av leilighet A501, en av våre flotte gjennomgående toppleiligheter. Dette er en romslig leilighet på 101 kvm, som i tillegg har to balkonger med et samlet areal på over 50 kvm. Her kan du nyte solen både morgen og kveld, og ha fantastisk utsikt over vakker natur og åkerlandskap.

Etter lanseringen av første salgstrinn på Folkestadkollen i starten av september, er nå 6 leiligheter solgt og 3 er foreløpig reservert. Totalt består første salgstrinn av 24 leiligheter, fordelt på hus A og C. Ta en titt i vår boligvelger for å se hva som fremdeles er ledig. 

Romslig soverom med eget bad og walk-in garderobe 

Leilighet A501 ligger på toppen av hus A, og er en gjennomgående 4-roms leilighet med to bad og eget vaskerom. Hovedsoverommet har tilknyttet walk-in garderobe og eget privat bad. De to ekstra soverommene har en fin størrelse, og kan enkelt omgjøres til et hyggelig hjemmekontor, gjesterom eller en liten tv-stue. Kjøkkenet har en god standard og kommer med integrerte hvitevarer, og stue/oppholdsrom er romslig og åpner for flere ulike møbleringer. Her er det god plass til både spisestue og sofagruppe. 

youtube_video_preview

Solid Salgsgaranti 

Dersom du kjøper en ny bolig av oss på Folkestadkollen, tilbyr vi finansieringsløsningen Solid Salgsgaranti på din nåværende bolig. Det betyr at dersom du ikke har solgt den gamle boligen din før du overtar den nye du har kjøpt av oss, kjøper vi din nåværende bolig til avtalt pris.