Velkommen til leilighet A104

Leilighet A104 er en 2-roms hjørneleilighet på bakkeplan, med stor markterrasse og en god og gjennomtenkt planløsning. En perfekt leilighet både for førstegangskjøperen og de som ønsker å flytte fra enebolig til noe mindre og mer lettstelt.

Hus A på Folkestadkollen består av totalt 18 leiligheter, fordelt på 5 etasjer. Allerede to uker etter salgsstart er 6 av disse leilighetene solgt. I boligvelgeren vår kan man se nærmere på hver enkelt leilighet, og hvilke som fremdeles er ledige. I denne artikkelen skal vi presentere leilighet A104. 

Stor og praktisk 2-roms på bakkeplan 

Leilighet A104 er en 49 kvm stor og praktisk 2-roms på bakkeplan, med en markterrasse på 16 kvm under tak. Både gangen og soverommet er romslig og har plass til garderobeløsning, og badet har plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning på 26,5 kvm med et moderne kjøkken og god plass til ulik møblering. 

youtube_video_preview

Innendørs parkering og heis opp til leiligheten 

Ved kjøp av en leilighet i hus A på Folkestadkollen følger det med en parkeringsplass i parkeringskjelleren, hvor det blir etablert heis opp til leiligheten. Dette betyr at du kan gå tørrskodd opp i leiligheten hele året. En stk sportsbod følger også med. 

Klikk her for å se planløsning og pris på A104