solid

Slik blir leilighetene på Folkestadkollen

Solid Eiendom planlegger 45 moderne leiligheter i vårt nye boligprosjekt på Folkestad. Leilighetene skal fordeles på fire boligblokker, og være moderne og lettstelte med god standard og flott utsikt mot naturen.

Planleggingen av 45 moderne leiligheter er godt i gang, og det nye boligprosjektet har fått navnet Folkestadkollen. Her skal det bygges fire boligblokker, to på fem etasjer og to på tre etasjer. Dette blir de første boligblokkene på Folkestad, og de første leilighetene med heis og underjordisk parkeringskjeller. Drømmer du om å bo i en bolig tilpasset dine nåværende og fremtidige behov? Da kan leilighetene på Folkestadkollen være akkurat det du leter etter! 

SE OGSÅ: Nye illustrasjonsbilder av leilighetene

Moderne, praktiske og komfortable 

Leilighetene i Folkestadkollen er utformet for å være både praktiske og komfortable, med moderne fasiliteter og funksjoner som passer perfekt for alle livsfaser. Med parkeringskjeller, heis, universell utforming, deilig gulvvarme og energieffektive løsninger, er rammene lagt for en god tilværelse. Leilighetene er fra 35-138 kvadratmeter og får fra 1 til 3 soverom. Er du tidlig ute med å kjøpe, har du også anledning til å gjøre ulike endringer i tilvalgsprosessen, så valgene og mulighetene er mange. 

BLI OPPDATERT MED NYHETSBREV: Meld deg på her

Fellesarealene vil bli pent opparbeidet med både lekeplass og sosiale soner med benker og bord, perfekt både for små og store. Bilen parkerer du enkelt i parkeringskjelleren, slik at du kan gå tørrskodd opp i leiligheten. Det er også satt av plass til gjesteparkering og sykkelparkering like utenfor blokkene. 

SLIK KAN DET BLI: Her ser du illustrasjonsvideoen av prosjektet.

Utviklingssjef i Solid Eiendom, Kim Johansen, på tomten hvor boligene skal bygges. Utviklingssjef i Solid Eiendom, Kim Johansen, på tomten hvor boligene skal bygges.

Vakker natur og avslappende atmosfære 

Med en bolig på Folkestadkollen kan du nyte vakker natur og en avslappende atmosfære, samtidig som du har nær tilgang til nødvendige fasiliteter som dagligvare, legesenter, barnehage, barneskole, apotek og bibliotek. Den populære nabolagsrestauranten "Milligram bar og Cafe" ligger en kort rusletur unna og byr på både quiz og andre arrangementer og er et yndet møtested for lokalbefolkningen. I tillegg er veien kort til E6, som gjør det enkelt for deg som pendler med bil.

Ved å flytte fra en enebolig til en leilighet i Folkestadkollen kan du kvitte deg med mange av de tunge, tidkrevende (og for mange kjedelige) vedlikeholdsoppgavene som følger med å ha en hage eller et hus. I tillegg kan det å bo i en leilighet bidra til å spare penger på strøm og oppvarming, vedlikehold, renhold og andre utgifter. Her er 5 gode grunner til å kjøpe en leilighet på Folkestadkollen oppsummert!