Men hele kjelleren er jo full av ting og loftet flyter snart over!

Dette er typiske utsagn fra de som vurderer å flytte fra hus til leilighet. Ofte blir det slik at man sparer på alt, og plasserer det i kjeller og loft hvor det aldri blir sett igjen. Det kan være stressende å tenke på at man må gå igjennom alle esker – men oftest er det befriende. Man får spart på det som er kjært, og donert det man ikke har behov for. Slik får man en fresh start, uten unødvendig «ræl» som ligger og støver.

«Etter over førti år med plenklipp og gjerdemaling, gleder jeg meg til første sommer hvor jeg ikke skal løfte så mye som en finger!» sier Henry med et lurt smil. «Nå blir det late dager med sol, reker og kos i stedet.»

En leilighet gir mer tid til å leve uten alt ansvar og jobb som følger med et hus. Her kan man våkne på morgenen å planlegge dagen slik man vil, uten å tenke på været.

«Å ha alt på én flate har gitt meg et nytt liv. Før hadde jeg vaskerom i kjelleren, og med dårlige knær og vond rygg må jeg ærlig innrømme at klesvasken hopet seg opp. Nå er det nyvaskede klær hele uken. Tenk å være så heldig!» sier Rita, som har leddgikt.

Å kunne bevege seg fritt i leiligheten uten å behøve hjelp opp og ned trapper er noe mange setter pris på, og dette har også gitt økt helsegevinst for flere.

«Etter at jeg brakk benet på vei fra bilen til huset, sluttet jeg å handle om vinteren. Risikoen ble for stor, og dette ble selvsagt en belastning for barna mine. Nå har jeg garasje under bakken som er isfri, og heis direkte opp til leiligheten. Jeg handler nesten hver dag, og kan møte til avtaler på dagen i stedet for å måtte planlegge i forveien. Jeg føler meg som en ungdom igjen!» sier Anne-Berit.

Med en leilighet får du trygghet året rundt, uansett vær og forhold.

Vi utvikler og bygger boliger over hele Østlandsområdet, fra mindre tomannsboliger og leilighetsbygg til større blokkbebyggelse. Ta en titt på våre prosjekter, så kanskje du finner din fremtidige leilighet!